8 augustus 2019
Huisstijl Nieuwe Ronde

Voor coacing bureau Nieuwe Ronde te Westerbork mochten we een nieuwe huisstijl ontwikkelen. Eerst een nieuw logo en daarna hebben we er een huissitjl omheen gebouwd. Dit is het resultaat (visitekaartje).8 februari 2018
Werken aan duurzame inzetbaarheid

Voor de ABU (Algemene Bond Uitzendorganisaties) mochten wij recentelijk een whitepaper ontwikkelen omtrent het thema ‘Duurzame Inzetbaarheid’. Het ontwerp voor deze whitepaper is nu in de eindfase. Zie voor vorige publicaties op de website van de ABU.27 juli 2017
Brochure ‘Privacy versus transparantie’ AWVN

Voor de Algemene Werkgevers Vereniging  Nederland hebben we in de lijn van eerder verschenen publicaties omtrent het thema Werkgevers gaan inclusief de brochure Privacy versus transparantie’ ontworpen. Deze verscheen begin mei 2017.

Voor de reeks brochures WGI klik voor de site van AWVN hier om ze te downloade of in te zien .

 28 maart 2017
Aan de slag met een Leven Lang Ontwikkelen

Weer een mooie uitgave mogen maken voor de ABU (Algemene Bond Uitzendorganisaties). Het statement Aan de slag met een Leven Lang Ontwikkelen is uitgegeven samen met drie andere partijen: Cedris, NRTO en OVAL en is dinsdag 28 maart aangeboden aan de formateur van het nieuwe kabinet. De Argumentenfabriek begeleidde de partijen bij de totstandkoming en maakte voor dit statement een prachtig begeleidend boekje.

 

Lees of download hier het statement

 

www.argumentenfabriek.nl 1 maart 2017
Eerste exemplaar brochure ‘Verschil smaakt naar meer’ overhandigd aan minister Klijnsma

In samenwerking met tekstschrijver Eric Hoogeweg (Tekstwerkplaats.nl) hebben we in de afgelopen maand een nieuwe brochure gemaakt in de reeks publicaties voor de AWVN (Algemene Nederlandse Werkgevers Vereniging). Deze brochure gaat over de waarde van het ‘inclusief werkgeven’ en is in het hart voorzien van een zogenaamde ‘praatplaat’. Het eerste exemplaar werd onlangs overhandigd aan minster Klijnsma.

 

Lees hier over de overhanding op Tekstwerkplaats.nl

 

Bekijk hier online de brochure8 februari 2017
TITUS nieuw onderkomen

Met ingang van 1 februari 2017 heeft TITUS / vormgeving een nieuw onderkomen. Een creatieve studio waar grafisch ontwerpen, vrij autonoom werk en muziek maken hand in hand gaan en elkaar aanvullen en versterken.10 januari 2017
Nieuwe brochure awvn

De brochure regelluwe aanpak in de arbeidsmarktregio kwam tot stand in samenwerking met tekstwerkplaats.com. Tekstschrijver Eric Hoogeweg herschreef een onderzoeksrapport en vulde die aan met enkele interviews.
De brochure verscheen, net als eerdere uitgaven in deze lijn, zowel in druk als in een interactieve digitale versie.

 

Lees of download hier de digitale versie10 januari 2017
Overhandiging ‘Veilig oversteken’ aan minister Asscher (SZW)

In de inspiratiegids veilig oversteken, een initiatief van AWVN, TNO en de ABU, worden tien praktijkvoorbeelden van verschillende kanten belicht. Zodat anderen kunnen leren van de aanpak en ervaringen van de betrokken werkgevers, werknemers, vakbonden en intermediairs. Ook geven vier experts hun visie en adviezen voor de toekomst. Hierbij komen ook lessen uit andere landen aan bod. Minister Asscher (SZW) ontving op 3 september 2015 het eerste exemplaar van veilig oversteken tijdens een werkbezoek aan KPN, één van de organisaties die in het boek uitgebreid belicht wordt.

Wij verzorgden de vormgeving i.s.m. tekstschrijver Eric Hoogeweg (Tekstwerkplaats) in opdracht van TNO, brancheorganisatie ABU en werkgevers-organisatie AWVN. Fotografie werd verzorgd door Dick Vos (www.dickvos.com).

 

Lees of download hier die digitale versie6 januari 2017
Iedereen aan de slag

In opdracht van ABU (algemene bond uitzendorganisaties) en 4 partners (cedris, nrto, oval, summum.nu) ontwierpen we in 2016 een in het oog springend statement getiteld iedereen aan de slag.

 

Lees hier meer over iedereen aan de slag